Gotti

2011-01-29
Till middag idag gjorde jag fisksoppa :) dessutom har min kusins fru fått feber så jag gjorde mini- pajer till dem... Blåbär-hallon med smuldeg..





H&m Loves Elin Kling?

2011-01-27
Nu är kvällen på H&m över :) mycket gott men inte impad av Elin Klings nya kollektion

Slutprov - The last ones!

2011-01-20

Här har vi fina Carro som ställde upp idag. Inte lätt att bli sminkad i 4 timmar... 3 olika sminkningar, men hon överlevde.

 

Idag var det prov i fantasi och så fick hon sig en sminkad ansiktsmask :) Jag gjorde den i Rosa/Svart/Grön. Inspirerat av hatten med nät.

Såhär såg hon ut när vi gick hem...

What i look like 2day:

 


Vårjacka?

2011-01-18

Kära internetbaserade vänner och vänner i riktiga livet :) Vad har ni för tankar om vårjackor? Har tittat i olika affärer men inte hittat någon. Vill ha en som man kan känna sig fri i men som ändå är lite stilig- finns det någon sådan?


Slutprov 2 av 2

2011-01-18

Prov 2: DAGSMAKEUP "Ett klart MVG"


Slutprov 1 av 2

2011-01-18

Prov 1 idag: SOTNING "Ett klart MVG"

 


Dags för prov!

2011-01-18

 


MYS!

2011-01-17

Har haft det så mys med tjejerna ikväll, de var så söta som ordnat för min födelsedag! Det blev bowling, mys, snacks och massa babbel och flum... Glömde givetvis kameran bara för att jag sa att jag skulle börja ta mer foton... Så jag fick ta med mobilen!

Nu ska jag sova- blir till att gå upp tidigt, ska göra en sotning kl 9...


Idag söndag

2011-01-09

Hade lite tråkigt.. och kände mig ful så jag gjorde en snabb sotning... Nu bär det av till kyrkan...

015035

023019


Lite smink, hår ifrån 2010

2011-01-08

Smink, Hår 2010... finns visst en del foton ändå?

024 (2)115

nytt 005 (2)

 

024 (8)129

007016 (3)003 (11)007 (8)

004 kopiera014021 (8)bild 8040 (4)150håromake 029 kopieraIMG_0733IMG_0849maj 067maj 089 (2)ny 039nytt 001 (5)


Gymmet...

2011-01-08
På gymmet för andra dagen i rad och svettas.. Gott är det! Man blir på bättre humör bara av att ta på sig träningskläderna!!! Ska försöka hålla igång träningen den här gången örn om jag blir preggo snart.. Det är bara bra på alla punkter... Live it! Så snart snön försvinner ska jag börja mina powerwalks igen. Slutade ju med dem i september men kommer no inte ta upp det i samma takt som innan när ja var besatt och tog tre om dagen...

Frågestund- SVAR

2011-01-07
Ooooooh !! Jag ska gifta mej i Juni Tycker din klänning ser sååååå fin ut, har Du någon bra bild på den ? Kram

SVAR:
Hej! Synd att du inte lämnade en blogg så jag kan gå in och skriva till dig. Min klänning fastnade inte så bra på de bättre korten utan på mitt-i-prat bilderna så att säga. Men du kanske kan se här? DSC_0049
Hej! Tycker du har så fint formade ögonbryn och jag undrar om du fixar dem själv, eller om du går till en salong och “trådplockar”? Kram!

SVAR Hej! Va roligt att du tycker om mina ögonbryn! Jag har plockat dem själv senaste åren. Har låtit någon annan göra det vid två olika tillfällen och då fick jag sedan skämmas i år efter det. Mina bryn är ganska tunna och formade i sig själva och de växer inte ut speciellt fort. Men nu har jag äntligen nästan fått formen jag vill ha.

Jätte bra med smink tipsen, kanske man lär sig ett och annat Vilken fin telåda du fick i julklapp du vet inte vart din mamma hittade den!?

SVAR Hej! Ja, jag älskar min nya telåda. Mamma vill dessvärre inte berätta var hon inskaffade den. Men det var inte för en stor peng i alla fall :)


Var är du ifrån?

SVAR: Jag är född i Sverige, mamma är svensk (norrlänning) och pappa är från Dominikanska Republiken i Karibien. Har inte bott där men vi försöker åka till släkten (och playan) så ofta vi kan.

Jobbar du med smink?

SVAR: Jag är precis klar Makeup Artist men har inte satt igång att jobba ännu. Ska söka jobb på Makeup store till en början :)

Först var du får all din positiva energi ifrån som jag imponeras mycket av och sedan om du kommer på bloggfikat ? =)


SVAR:
Hej! Det är roligt att du uppfattar mig som en person med mycket positiv energi, själv känns det inte alltid så men jag har bara bestämt mig för att inte bli deprimerad för mindre. Har gått igenom mycket de senaste åren och känner att nu får det vara nog! Tyvärr kan jag inte komma på bloggfikat, hade eventuella planer att vara uppe just den här helgen i stockholm men det ändrades när mannens jobb bokade in skidresa precis nu. Så jag blir hemma men jag tror ni kommer ha det supermys! Jag får komma en annan gång :) För jag tror väl att det kommer bli tradition....

Det regnar köttbullar...

2011-01-05

Idag har mina kusiner åkt hem. Vi körde in dem och lämnade dem vid stationen halv 5. Tåget skulle gå 17-02 men gick givetvis inte förrän efter 19. Jag åkte hem till mannen syster och vi såg "Det regnar köttbullar" Någon mer som sett den? Mycket film här på senare....

100611_8


Pizzabak och film-mys

2011-01-05

Igår hade vi så mysigt. Jag och barnen. Lillpojken har till och med lärt säga jag älskar dig.. smälter man då eller?

Pizzorna blev jättegoda!

Minipizzor till minstingen och 4 stora för oss andra att dela på :) Jag, mannen och barnen orkade dock inte vänta och åt innan de kom…

På kvällen bar det av och hämta mina småkusiner och sedan hyrde vi film på vägen hem. Det var deras sista kväll så det blev godis och Toy Story 3. Ingen höjdare om jag får säga det själv…


Alain Clark

2011-01-04
Det är musik det!

Pizzamys!

2011-01-04

Ikväll ska jag passa mannens brors tre barn på 1,4 och 6 år... Vi ska baka pizza tänkte jag :) Ha lite mys och kramas en massa...


Nyår

2011-01-04

Tog i princip inga bilder på nyår, var så mycket annat...

Sminkade min kusin och min syster och även mamma...






Narnia

2011-01-02

Yes yes yes.. Tjejerna sov halva dagen men det får man ju leva med. Träffade lite vänner på eftermiddagen och sedan var det dags för BIO. Vi blev 20 personer till slut. Kändes som en hel skolklass intog bion!

narnia

Nu ska jag kolla tjejerna som har en tendens att borsta tänderna i 40 minuter. Sedan blir det några set Uno inann de somnar...


biljetter

2011-01-02

Söndagen har passerat. Lugn förmiddag, vi lagade mat och mamma svände förbi. Kyrkan hela kvällen. Åkte förbi och hämtade ut biljetterna till filmen vi ska se imon.. Ynka 21 personer :D

001

Tjejerna sover sedan ett tag...


Film, Pulka och kusiner

2011-01-01

Idag har vi varit och åkt lite pulka, eller aa, vi har varit i backen en stund. Vi skulle åka ner och möta upp simons brors familj. Dessvärre hade lilltjejen på 4 år ramlat från sin pulka och brutit nyckelbenet så det blev inte så lång tur. Vi gick hem till dem och drack lite varm choklad istället. På eftermiddagen åkte jag till min kusin och såg "Finding Neverland"

finding-neverland_57578806

Jag har ju min moster och hennes barn här i Göteborg. Minstingarna (inte så små.. 11 och 13 år) sover hos mig men de är 6 syskon. Som tur är bor ju min kusin nedanför backen och han vill ju gärna ha sin familj hos sig så några bunkrar där. Men det blir ju full rulle. Efter filmen gick vi hem och spelade spel och slängde trotsungarna i säng ;)


Intressant nyår...

2011-01-01

Nu har vi firat nyår. Vad ska man säga... Vi la oss 06.30... vi kan ju börja där. Vi spelade spel hemma hos oss ifrån kl 03 och folk vägrade gå hem. jag har ju blivit en sån kvällströttis att jag börjar må illa om jag inte får sova.

Dagen började ganska lugnt. Skulle sminka min kusin och min syster och väntade tålmodigt på att de skulle komma, men de kom inte förrän alldeles för sent. Vilken stress det blev! Hade ju lovat mamma att vi skulle komma ut och hjälpa till också. Vid 17 kom vi oss iallafall iväg och det gjordes i ordning för middagen kl 19. Revbensspjäll, kalkon, potatis och brunsås. GOTT!!! Kvällen gick ganska snabbt, vi hade lite paketlekar och vid tolvslaget var det dags att gå ut och titta på fyrverkerier. Det enda jag sa var att det var kaos. Raketerna som annars brukar ställas i en ramp och skickar upp lugnt... skickar nu ifrån alla möjliga hörn och kanter. Vissa satte dem intill husväggen och vissa lät sina småbarn tända. helt galet.

fyrverkerui

Allt jag hör är "AKTA! AKTA!" sedan ett grönt ljus och en hög smäll och det börjar dunka i huvudet, samtidigt som det blir helt tyst... Raketen hade gått rakt in till oss. Min lilla kusin på 11 år fick den på benet, vilket gjorde att den bytte riktning och kom till mig och min jämnåriga kusin. Vi stod precis brevid varandra. För mig var det bara hörseln men för honom blev skorna förstörda och byxorna smälte... Hans ena fot svullnade och den andra fick han sår på. Tror ni att de som smällde raketer gav sig? Nej inte en enda. Vi samlade ihop alla och gick hem där vi la is på de som fick raketen på sig. Lillkusinen fick ett stort blåmärke på låret. Det gick väl i slutändan och jag fick tillbaka hörseln efter en liten stund men känner fortfarande av det lite. När vi kom tillbaka till huset ringde jag polisen, som sa att de skulle komma.. Efter en liten stund gick jag och mannen ut och kollade och det var helt tomt där uppe... Så det verkar ju ha funkat.. Inte för att vi ville vara ute mer men eftersom vissa föräldrar tydligen inte tänker själva... Låter man 2 och 3 åringar springa runt själva bland alla raketer och 4-5 åringar tända på?