Hemmadag

2012-10-04
Idag är jag halvt tvungen att ha en hemmadag. Bra egentligen! Mannen skulle ta in vagnen från bilen igårkväll men glömde det. Nu har den åkt med till jobbet. Jag hade redan tänkt vara hemma med Noelia idag eftersom det varit så mycket fläng senaste dagarna. Men nu när man inte kan gå ut så känner man sig mer instängd. Hur som helst, jag behöver både tvätta och städa, så det är ju inte helt fel. Ikväll har vi en samling hemma hos Noelias kusiner. Mysigt ska det bli!
 
Nu? Sova igen! Förhoppningsvis en lång stund.

Johan Falk

2012-10-03
Noelia har precis somnat. Måste ändra på hennes nya vana. Sova sen eftermiddag. Inte bara en liten snutt heller, utan gärna 2 timmar. Inte lätt att somna vid 19 när man vaknat 17. Change is gonna come. Idag har jag varit iväg och lämnat mannens syster med familj på flygplatsen. Alltid så spännande med flygplatser tycker jag. Människor är så spända och förväntansfulla. Jag älskar att resa, trist nog har det nu gått 1 1/2 år sedan jag flög sist. Hur stört är inte det? Kan inte ens minnas när det var så länge mellan resorna senast. Snart bär det av till England! Tur det!
Nu sitter vi och ser på Johan Falk. Jag har som vanligt för mycket spring i huvudet för att bara sitta rakt upp och ner och se en hel film. Ska försöka koncentrera mig nu i en stund i alla fall.

förlovningsfest och lite sömn

2012-10-03
Igårkväll åkte vi iväg på Jesper och annas förlovningsfest vid 20. Så mysigt. Noelia härjade runt, väldigt övertrött, men till slut somnade hon! Vi fick åka hem vid 22, även om man var slut så somnade man ju inte. Klassiker. Man tänker "åh, va skönt med lugn och ro. Sätter mig framför tvn några minuter". Ajo, några minuter blev snabbt några timmar. Klockan 01 la jag mig och klockan 01.30 kom lillan in i sin nattskräck och gick inte lugna. Tog nog i alla fall 20-25 minuter innan hon kom till ro. Då i vår säng= jag får trängas på den sista decimetern. Nu är det nog dags för gröt och en sovstund till.
 
Foto: Magnus Egger
Grattis underbara ni! Match made in heaven

Ny kitcheniad!

2012-10-02
Mammagrupp kl 11. Blev till att gå upp tidigt. Behövde ju förbereda och vara där i tid. Givetvis missförstod jag vart man hämtade nyckeln och fick flåsa mig fram och tillbaka med en tung vagn packad med massa fika. Men jag hann i tid! Skönt det. Mysigt var det i alla fall trots att vi inte blev så många. Vid tvåtiden bar det av till studion. Skulle kolla lite på smink och ljus. Som vanligt fastnar man till mycket senare än man planerat. Vid 16 kom vi därifrån. Då fick jag med mig min nya Kitchenaid hem. Ville ju byta färg. Nu har jag en vit! Wohoo.
 
Den här hade jag:
 
Nu blev det:
När vi väl var hemma somnade jag. Mamma var snäll och stannade så jag kunde försvinna ut medvetande en halvtimme eller så. Väl behövligt. Nu måste jag dock skynda mig iväg till  en förlovningsfest!

och så var det måndag...

2012-10-01
Måndag igen. Allt börjar om. Noelia var uppe tidigt som vanligt...
Kl 10 var jag nere i studion för att hjälpa till med lite spanska. Det tog i princip hela dagen. Stackars lillan uppskattade det inte. Finns alldeles för mycket "NEJ!" där nere. Sladdar överallt. Ett paradis om hon hade fått leka med dem.
Blev kvar ända till kl 16. Sen bar det av hem för härjande. Noelia vägrade sova. Helt pigg tultade hon omkring här för en stund sedan. Nu har hon äntligen somnat! Dessutom är bilen såld! Finally.