LÖRDAG

2010-07-31
I lördags åkte vi ut och grillade hos mamma och Crille kom till oss. Efter vi tagit det lugnt och ätit åkte vi till linné och hem till Kicki. Där blev det spel och flumm...
När vi kom hem spelade jag och crille Super Mario till klockan 03 någongång.
P.S
Min typiska tallrik med moro, fläskkött, kryddad youghurt och sallad ser ut såhär för er som undrat:

Me 2day

2010-07-31


Snart ska jag...

2010-07-31
Snart ska jag och Simon ut till mamma och grilla. Hon känner sig lite ensam nu när mina syskon är bortresta. Funderade på det igår. Tänk när man är van att ha sina barn hemma. José har bott hemma alla sina 25 år, förstå va ensamt det måste kännas när de flyttar ut sen. Fullt förståeligt att hon funderar på att flytta till Dominikanska. Känns dock helt deprimerande för mig att tänka på att hon ska flytta så långt. Jag jobbar helt enkelt vidare på att hålla henne här.

Min kusin Christian är på väg hit från Örebro. Han ska vara här hela veckan :) Ska bli mys. Simon längtar ihjäl sig. Ikväll ska vi se om gänget går dra ihop så vi kan göra något like in the old days. Kan tänka mig att vi inte kommer på något att göra och spenderar hela kvällen med att fundera på vad vi egentligen ska göra... Som vi brukar.

Klippte håret igår! Fast inte jättemycket. Bara kortare fram, men hoppas det växer snabbt så jag kan få mitt V där bak utan att det är kort fram.
Ska försöka minas att ta kort idag! kram på er

Seg-deg-dagar

2010-07-31
Sååå, vad har hänt de senaste två dygnen? Ungefär ingenting! Har varit väldigt skönt. Varit hemma två hela dagar i streck. Igårkväll såg jag Valentine´s day. Ni vet den filmen som innehåller ganska många kända skådisar.
Den var söt hur som helst. Mysigt tidsfördriv.
Har också sett "The desperate housewives of New Jersey". Vilka liv! Så mycket drama hela tiden, man blir heelt slut. Så mycket känslor och "orespekt" hit och dit. Tur att man inte lever i det.

Heldag hemma so far..

2010-07-29
Har spenderat hela dagen hemma. Bilen verkar bli såld idag. HOPPAS! Ikväll ska vi ner till min kusin som bor nedanför backen på fika, efter att jag lagat mat och vi ätit.
På menyn står nog Moro med fläskkött och sallad. MUMS

Help us

2010-07-29
Då tidigare förhoppningar sket sig undrar jag nu om någon av er kan hjälpa oss?
Vi vill flytta, vet någon en 3a till uthyrning/ liten stuga / del i hus? Vi är öppna för förslag!
[email protected]

Snart är jag inne på....

2010-07-29
Snart är jag inne på sista semesterveckan. Känns helt sjukt.
Tiden går så fort att man inte ens hinner blinka, snart är man skrynklig och sitter på sin ålderdoms-säng och tänker på hur man slösat bort sin ungdom.
Jag har lärt mig en sak om mig själv. Speciellt på senare har jag märkt att jag har stora problem att leva i nuet. Önskar jag kunde vara helt närvarande och utnyttja tiden till fullo. Men det går inte. Jag lever i framtiden hela tiden. Kan inte uppskatta där jag är utan mycket lättare vad som kommer hela tiden. Måste alltid ha något att se fram emot. Är tex stressad på fredagskvällen att måndag snart kommer och kan inte slappna av på helgen som jag önskar. Sätter hela tiden upp roliga saker framåt i tiden så jag kan se fram emot dem- istället för att göra roliga saker nu och idag. Vad gör man åt det?
Varför ska man stressa hela tiden? Varför vill man stressa hela tiden?

Igår var...

2010-07-29
Igår var som ni kanske märkte en deprimerad dag för mig. Jag var hemma tills vid 18 på kvällen när Simon hämtade mig och vi åkte ut till hans systers landställe där vi grillade med hela folket. Fläskspett är gott måste jag säga!
Vi hade mysigt och spelade spel... Vid 21.30 bar det av hem igen.
Glömde givetvis ta kort när vi var där men tog en kort innan vi hoppade in i bilen.
La mig på soffan och dränkte mina sorger i Ben & Jerrys kartongen...

Ny dag..

2010-07-28
Ny dag.. känner mig riktigt deprimerad idag, vill bara gå och sova och vakna imorgon istället. Ensam är jag och tråkigt har jag...

Solen sken när vi vaknade!

2010-07-27
Solen sken när vi vaknade! Kan man tänka sig något bättre någon gång på året? Simon drog iväg på en båt med sina friends och jag åkte ut till havet med Daniela, Jackie och Amadeus. Mycket trevligt må jag säga även om vattnet var köldskador-nivå. Vi kom iväg vid 11.15 men var nog inte vid stranden förrän 13 efter hämtande av folk, handlande, tankande och ett besök på Frölundasallad. Men gott var det att få vara i solen!
Trist för mig var ju dock att jag trodde att jag köpt tanning-oil men i själva verket var det bara solskyddsfaktor så ingen färg för mig idag.
Ela ville inte vara med på kort...
Amadeus och Jackie
När jag lämnat av allt folk igen åkte jag och handlade mat. Vi har helst seriöst inte ätit så mycket som frukt i vår lägenhet ens de senaste veckorna. Bara takeout dagarna i ända. SLUT PÅ DET. Man är ju inte rik för i allsinn dar ;). Dock inte superkul att kånka hem de 8 kassarna själv. Trodde jag skulle tappa mina armar på väg från bilen. Väl hemma trodde jag att jag kunde pusta ut-MEN ICKE. Frysen har inte stängts igen och den var igenfrostad. Så det var bara att bita i det sura äpplet och avfrosta den. Städa ur i köket och SKÖNT är det nu när det är klart. Smällde i mig ribbs som tröst :)

And so passed monday...

2010-07-27
Igår ville Simon åka in till stan och shoppa igen, sällan tackar jag nej till det! Vi ringde Simons syster Daniela med pojkvän och de mötte upp oss i stan på lite mat. Vi shoppade lite allt möjligt och vips var klockan kväll. Vi åkte hem och jag somnade på sängen medan Simon diskade och gjorde i ordning här hemma (vilket fint initiativ!). När jag vaknade var det bara att ta mitt sömniga jag ner till bilen och åka in och träffa tjejerna. Kicki blev nämligen 25 gripande år! Vi gick på en mysig grekisk restaurang och åt gott.
Därefter gick vi vidare till Linnéterassen för lite häng.
Kicki valde varsamt sin dessert....

Söndagen var supermysig!

2010-07-27
Söndagen var supermysig! Kan inte förstå att det redan gått ett år samtidigt som det känns som att vi varit gifta väldigt länge. Så gott att vara så privilegierad. Älskar min Simon!
Måste visa er vad jag fick  på 1 års-dagen... 2 par converse..
Älskar Converse och önskar jag hade dem i alla varianter och färger...
Av mig fick Simon en skjorta från MQ och också han ett par converse. Dock har han redan några par så vi bestämde oss för att lämna tillbaka dem och satsa på ett par snygga kängor :)
Vi shoppade massa saker, åt gott och gick på bio...

SÖNDAG

2010-07-25
Söndag 25te juli. Det här datumet för precis ett år sedan såg ut såhär:

LÖRDAG

2010-07-25
Idag vaknade vi relativt tidigt, men somnade om och gick inte upp förrän 12.30. PINSAMT VÄRRE. Då åkte vi ner till PG och Karin, tog med oss kebab och spenderade sedan hela dagen där och kom nyss hem. Supermys. Vi har gjort allt möjligt. Alltid skönt att vara med familj och ba ta dagen som den kommer. Erik, Vilma och Victor har hållit låda som alltid....

FREDAG

2010-07-25
Igår spenderade jag en lång dag på stan. Det blev onyttig mat på NFC.
På kvällen kom Simon in och vi såg INCEPTION.

Torsdag...

2010-07-25
I torsdags var jag hemma hela dagen
På kvällen åkte jag och Simon in till Tara´s och åt god mat.
GÖteborg at night
Vi tog sedan en promenad längs avenyn där det var stort pådrag för en väska som hittats inne på lagret på Konsum..

Mys me folket..

2010-07-22
På kvällen åkte vi ut till Rakel och Jakobs sommarställe och badade..

BMWn är klar

2010-07-22
Igår var vi och fixade med den gamla bilen som nu är till salu. Se vilken pärla det är!


TISDAG

2010-07-21
Igår, tisdag, åkte vi åter igen till Caféet nere i Kviberg. Denna gången fick jag några kort dock!
Priscilla och Daniela bakom disken
Aili tar en vilopaus
Priscilla och Laura

På eftermiddagen åkte vi till vattnet. Mamma, snyggsyrran, Simon, Daniela och Lukas var med. Det var så skönt att äntligen ha sol en dag. Även om det ibland droppade lite vatten från himlen.

Efter vi badat åkte Simon och jag hem och gjorde oss i ordning.
Sen bar det av till stan. Sallader på Picadeli och bio på Bergakungen.
Simons sallad, Min sallad
På bio blev det Beck- Levande Begravd. Bra film!

MÅNDAG

2010-07-21
I måndags tog vi en tur ner till Cafeét där Gothia är i full gång. En liten sväng blev snabbt 8 timmar och därefter åkte vi upp till oss och såg "Case 39". Pinsamt dålig film.
Det var jag, Simon, Lukas, Daniela, Aili och Priscilla.

SÖNDAG

2010-07-21
I söndags var jag i kyrkan som alltid. Superbra var det.
Benjamin trivdes bra han med.
Efter mötet tog vi det lugnt tillsammans innan vi åkte ut till Holta där vi skulle spela. Vi övade till kl 18 och åt sedan lite utanför medan kyrkan fylldes upp.
Så roligt att det var fullsatt. Ska se om syrran har några foton ifrån det sedan.

Min dag i bilder...

2010-07-17


Jag älskar semester!!!!!

2010-07-17
Så skönt att inte känna stressen att det snart är måndag. Igår efter middagen åkte vi till sjön och spelade kubb. Simon och Jon badade...
Undra vem som tog kort på Oscar?
Min fina...
Någon leker Papparazzi och lämnar en ledtråd..
Snyggsyrran med lillebror
Shirin och Sivan dök upp...
När vi kom hem vid 22 gjorde vi oss i ordning för lite mys. Vi hade en supermysig kväll med mat i stan och sedan film... Har nästan sovit halva dagen idag. Men det är okej för det var första RIKTIGA dagen på semester! Men kommer inte sova bort den mer nu..
Simon har redan åkt för att hjälpa mamma som fått punktering i Angered, men han kommer tillbaka senare och hämtar mig så vi kan grilla och ha det trevligt...

Vilken skönhet...

2010-07-16
Min klänning har länge hängt och skräpat på sovrumsdörren men idag fick den sig en tur igen!
Kicki provade den, har ni sett så vackert!

Middag med goingarna!

2010-07-16
Sallad räcker gott och väl i värmen
Kicki och Mirey
Oscar och Brun-Jackie
Simon och jag
Efterrätt
Syskonen.. Snyggsyrran och Jon

3 veckor!

2010-07-16
Semestern har blivit 3 veckor istället för 2, ÄLSKAR DET! Kommer förmodligen gå in och jobba någon dag där sista veckan, och troligen hålla mig i Göteborg minst 1 vecka av de tre men i love it anyway!!!! Nu ska jag städa, och förhoppningsvis får jag besök på middag sen... :)
LEV LIVET, NJUT AV SOLEN

Sång och Subway...

2010-07-16
Igår efter jobbet stannade jag kvar och åt detta till middag:
Sedan var det dags för sångövning med ett inte helt laddat gäng hehe
Peo på bas, Simon på sång och Cajon.
Emelie mitt i sången och Pg och Tobbe på gitarr
Sedan tog vi en sväng in till Linné och åt på Subway, Mys var det och lille Victor var med på nattsudd.

..trist väder idag igen?

2010-07-15
Hej vänner, trist väder idag igen?! Dessutom känner jag mig förkyld av att ha sovit hela natten med alla fönster i hela lägenheten öppna. Ska ner och jobba nu, dragit mig för det hela morgonen.
Ikväll blir det sångövning så jag är nog inte hemma tidigt.
Dessutom är det första kvällen på min semester!!!!! Hoppas tiden går långsamt dessa två kommande veckor.

VILL HA!

2010-07-14
Har du alltid funderat på att du vill köpa något till mig men inte vet vad?
Här får du bästa tipset!
Vill ha dessa kuddfodral på kuddarna i min soffa:
Kuddfodral 99:-
Hm HOME
Foto: Hm.se
Kuddfodral 99:-
Hm HOME
Foto: Hm.se

sitter här hemma....

2010-07-14
Hello, sitter här hemma och smaskar på godis. Not good tänker du.. och jag håller med. Tittar på program på kanal5 play. Måste säga att jag emellanåt tycker det är mysigt att sitta ensam och se de program jag vill se.
Blev kebabpizza till kvällsmat. Not good tänker du igen... och jag håller med.
Vill slå ett slag för Nelly Furtado. Hon har en så unik röst och flera låtar på hennes spanska album "Mi plan" är så fina...
Här kommer mina favoriter, crappy kvalitet men de finns på Spotify etc:
Nelly Furtado feat Josh Groban- SILENCIO
Nelly Furtado Feat Juan Luis Guerra - COMO LLUVIA
Nelly Furtado Feat Concha Buika - FUERTE
Nelly Furtado Feat Alejandro Fernandez - SUEÑOS

Fina va?

2010-07-14
Simon köpte blommor till mig i lördags... LOVE WHITE ROSES

Godmorgon Sverige!

2010-07-14
Godmorgon Sverige! Idag ska väl bli en helt sjukt bra dag?
Det är disigt ute och solen vill inte visa sig men humöret känns ändå på topp.
Ska alldeles strax ta bilen ner till jobbet.
(HAR BIL IDAG, WOHOO!)
This is me right now, nyvaken och sovig..
Vardagen är bara inte glamour för somliga. Dessutom ser ni hur fint Simon gjort det i vardagsrummet nu när han varit sjuk :)
Igår kom jag hem vid 16 efter att ha handlat lite matvaror.
Lagade fisksoppa. MUMS. Har den med mig till lunch idag också.
Det ser inte så gott ut men jag skulle nog kunna äta den 3 dagar i veckan året om.
Jag fick ta hand om min sjukling lite.
Tappade upp ett bad, servade med isvatten hela tiden och ordnade lite ditten och datten.
På kvällen såg vi Crazy Heart.
Inte bästa filmen jag sett men den funkade.
Det blev en mysdag iallafall men många kramar :)
Nu måste jag klä på mig och åka ner så jag hinner dit till kl 10.
SEMESTER OM: 2 dagar!!!!

Oh

2010-07-13

Igårkväll var planen att åka och bada efter att Simon fixat klart med bilen, men han dröjde till klockan 22 med att komma hem och precis när han kom innanför dörren kom ett åskregn. Så det blev inget med det. Istället la vi oss på sängen och tittade på halva Michael Jackson- Gone to Soon-dokumentären. Det är ganska ofriskt va mycket folk som la sig i hans liv och ville ha en del av kakan. Inte konstigt att man blir så slutkörd som han var de sista åren.

Inatt vaknade jag av att Simon bad om hinken som stod på min sida av sängen. Sedan var han uppe varje timme och spydde till klockan 10 i morse. Inte alls roligt. Jag vet ju hur det känns nu eftersom jag var med om samma för någon vecka sedan. Man får vara försiktig med vad man äter i den här värmen. Det vänder sig lätt i magen om något litet inte står helt rätt till.

Förmiddagen blev utdragen eftersom sömnen inte var på topp inatt. Jag stekte mig några ägg som jag sedan fick ångra bittert att jag ätit. Mår helt illa ovanpå att jag vaknade och kände mig förkyld i kroppen. Pratade med mamma som även hon var hemma från jobbet idag- vad händer? Någon mer som mår dåligt?

Vi åkte iallafall och köpte godis, cola och hyrde 3 filmer så Simon kan sysselsätta sig med någon under dagen. Själv sitter jag på jobbet nu, motvilligt ända in i skelettet.

Ute är solen long gone men värmen plågar alla som sitter hemma....


Ska bli kvitt...!

2010-07-12
Har sedan jag var liten haft väldigt mörka ringar under ögonen. Därav överkonsumerat concealer mot min egentliga vilja. Har testat olika krämer men de har inte fungerat. Dags att prova "Perfect Eye". Recentioner säger att det fungerar, har någon av er provat?
Nöjer mig dock med ett paket för att se om det blir något resultat först....
1x Perfect Eye

Min man är så....

2010-07-12
Min Simon är så fin! Han uppmuntrar mig hela dagarna. Önskar att alla hade någon sådan i sitt liv...
Får så fina sms varje dag att man inte annat kan än att le....

Home sweet...

2010-07-12
Älskar att vara hemma om kvällarna... inte lika kul att diska och sådant men det ingår ju. Simon åkte ner och skulle ordna det sista på bilen innan vaxning och tvätt. Snart är den borta- LÄNGTAR! När han kommer hem igen ska vi prata om semestern :) Se om vi kan enas, vi vill åt lite olika håll....
Vi tog kvällsmaten på balkongen idag, det är ju så vaarmt ute.
Pastasallad till mig, rökt makrill och potatissallad till Simon.

DEPRIMERANDE

2010-07-12

Så sjukt deprimerande att sitta inne ensam på ett mörkt kontor. Får ont i magen av hela situationen.
Vantrivs till tusen...

Såhär känns mitt liv just nu:
File:Darkness.png


Nyheter i garderoben...

2010-07-12


GINA TRICOT
En enkel och ljus jeansklänning  
Foto: GinaTricot.se


H&M
Boyfriend fit Jeans

Foto: Hm.com


Ordning och reda!

2010-07-12

Nu har jag ju köpt nya galgar på ikea och ordnat upp i garderoben som inte ens gick att gå in i. Tog mig ett gott antal timmar men är såååå skönt nu!
Jag kan gå in, stänga dörren, välja i lugn och ro, prova och se mig själv i spegeln som sitter på insidan av dörren. Finns lampa i taket också- så underbart!


2day...

2010-07-12



T-shirt. Gina Tricot
Shorts. H&M
Skor. Converse


Japp, no makeup, börjar bli en vana (nästan)


Älskar när det är...

2010-07-12

Jag bara älskar när det är grönt ute. Finns inget värre än grå och färglös natur...


Tror ni.....

2010-07-11
Idag har varit en ganska bra dag. Jag vaknade i morse och gjorde i ordning allt för att kunna åka och bada efter kyrkan. Gjorde pastasallad och packade allt i kylväskan. Sedan bar det av till mötet. Ute var det sådär jobbigt kvavt och varmt och man kände det som att det skulle börja åska när som helst. . Helt plötsligt kom ett ös-ÖSregn i typ 10 minuter.


Beckas son Benjamin 8 månader, sååå söt!

Efter mötet fastnade vi utanför kyrkan. Pg med familj och Becka med familj.. Simon åkte för att bada, spela innebandy och sedan se fotbollen men jag hade huvudvärk och mådde illa så jag följde med Becka till Allum istället...  Efter en svängom där åkte vi hem till dem och där var jag kvar till 9... Nu ligger jag på sängen, ser en film och filosoferar...

 

Tror ni på att man kan påverka sitt eget tankesätt? Alltså, att man kan tänka sig till att trivas med något man inte trivs med. Lura sig själv till att trivas så man mår bättre? Borde ju fungera eftersom man kan stressa upp sig över saker medvetet...

 

Imorgon är första dagen på sista jobbveckan innan 2 veckors semester. Ska bli Så skönt att koppla bort och spendera riktig tid med min Simon.. Sedan är det en veckas jobb innan skolan börjar... (fortsätter jobba som vanligt samtidigt) Det kommer vara en ganska deprimerande period för mig till julen... Men får övertala mig själv att det kommer bli toppen!

 

Ska försöka varva ner och sova nu... Måste lega efter jobbtelefonen också, spårlöst försvunnen. Kram på er, hörs imorgon......

Lördag

2010-07-11
Idag har vi varit på havet och fått färg hela dagen! Väl vid Askim träffade vi ju på halva Sverige. Mysigt var det men blev inga kort!.
Aili och Daniela hakade på hem och såg matchen hos oss. Räkor och annat gott smaskade vi i oss.
Efter matchen tog vi det lugnt, spelade med min stora kortlek och såg filmen Spanglish hehe....
Aili hade först lite svårt att hålla sig för skratt på kortet....
Nu har de precis åkt och jag ska slänga mig i säng!
Imorgon? Kyrkan som vanligt och därefter förhoppningsvis stranden igen....

FREDAG

2010-07-11
I fredags var jag hemma och fixade hela dagen. På kvällen åkte vi ut till Angered och grillade :) Jag tog även en sväng förbi Ikea och köpte galgar (Har gjort så fint i min garderob, ska visa er någon dag!)
Efter Angered åkte jag, Simon och Magda ut till Öckerö för att se Joel Lax med banden Apparell spela.
På färjan träffade vi Joel och Linnea som hakade på..
Flum, Flum Flum när vi träffade på Kicki, Mirey, Daniela etc...
Joel och Apparell var givetvis duktiga som alltid :)
Vid halv 3 någon gång kom vi hem, och vid halv 4 slocknade vi...
Är inte byggd för nattsudd längre hehe

Idag blir det mest...

2010-07-09
Hej vänner!
Igår när jag tvättade hemma såg det ut såhär...
Igår var jag ju som sagt mest hemma, men åkte på kvällen åkte jag iväg på en sångövning inför en spelning den 18nde. Skojsigt :)
Idag blir det mest vara hemma och städa, ta det lugnt och kanske sitta en stund på balkongen. Behöver egentligen 6 sådana här dagar i veckan, men det får man ju inte. Ikväll ska vi åka på en spelning med Joel Lax. KUL! Den är ute på Öckerö och där har vi inte varit sedan bröllopet, för snart ett år (om 2 veckor) sedan!

2day...

2010-07-08

Hej vänner

2010-07-08
Sitter här hemma och ska strax sortera tvätt, ÄNTLIGEN TVÄTT-TID! Har varit väldigt svårt att få en tid på senare så helt plötsligt out of the blue fanns en tid!
Igår fortsatte vi med bilen, hann byta däck och tvätta den invändigt....

Life goes on...

2010-07-07
Ny dag, tillbaka till jobbet.... Hoppas dock att den springer iväg för jag vill bara hem igen och slänga mig på soffan framför en bra film.
LEDIGHET- KOM TILL MIG
Lämnar er med Lady Antebellum sålänge...

JON E SÖÖÖT

2010-07-06

MÅNDAG

2010-07-06
Kjolpaketbyte!


LÖRDAG

2010-07-06
Vi firar Snyggsyrran som fyllt år!


FREDAG

2010-07-06
Vi firade Onna som fyllt år!
Senare på kvällen ville jag göra något med Simon, vi åkte och spelade biljard och såg matchen sedan spelade vi minigolf mot skärm. Supermys :)

TORSDAG

2010-07-06
I torsdags var vi och grillade, supermys!

Såååå människor...

2010-07-06
Nu är jag hemma och snyggsyrran har skickat över lite foton :) Ska börja ladda upp nu!

Hej ! Jag lever! Har bara inte varit vid e...

2010-07-05

Hej ! Jag lever! Har bara inte varit vid en dator på några dagar, men imorgonkväll ska jag försöka vara hemma och visa bilder ifrån helgen :) hoppas ni mår bra!


Feeling happy!

2010-07-01

Happiness

Måste bara säga att jag mår så bra idag. Är så glad genom hela mig. Har en underbar Simon, en fin lägenhet, världsbästa familjen, en fruktansvärt söt lillebror som jag ska mysa med ikväll, jag är frisk, jag ser så mycket emot framtiden, kommit in på en skola där jag får göra roliga saker, jag lever och är FRI och har en god Gud.


LOVING IT


2day...

2010-07-01


Ordna bilen...

2010-07-01

Igårkväll skulle vi ju fixa klart bilen hade jag hoppats, men allt tog så lång tid att vi inte alls hann mycket. Nya kjolpaketet som jag hämtade hos lackeraren i Alingsås satte vi på, med undantag för sidorna. De passar egentligen inte och är därför ganska mycket extrajobb att få fast. Men det ordnar Simon en annan dag. Vi åkte till däck-killen som satte på nya gummidäck på fälgarna... men klockan var redan halv 11 när vi var på väg tillbaka så vi satte inte på dem...






Onyttiga oss fick energifall mitt i arbetet och tog till kebabpizza. INTE BRA!


Berocca Boost prover...

2010-07-01

Nu har Berocca Boost proverna anlänt och det är dags att dela med sig till vänner!
De är så smidiga att ha med i väskan och kommer nog bli väldigt uppskattade. Sen återstår det att se hur bra de är och hur de smakar :)