Mysdag

2012-12-27

Idag har vi hunnit med mycket. Jag började dagen med att packa ihop granen och alla julsaker. bort med det innan nyår! Vi har varit på farfars jobb, flängt i affärer, träffat vänner, hunnit fika med flera olika och haft så mysigt!
Nu är jag dock helt slut! Mår nästan både illa och migränigt av att vara så trött. Skönt dock att ligga i sängen och slösurfa. Har spanat in mig på en lampa jag vill ha. Eller egentligen två...

Noelia passade på att tjuva sig en puss, helt på eget initiativ.


Pommes med dipp

2012-12-27

Noelia älskar (tyvärr) pommes. Så ibland får hon gotta till det lite. Nu har hon också börjat doppa i bean. Så söt när hon sitter och fixar helt nöjd.


Vad har vi här då?

2012-12-27

På besök på farfars jobb... Noelia gräver i alla lådor och trycker på alla knappar. Tur att farfar inte ser....


Skruttan

2012-12-27

Noelia har sovit i sin säng hela natten! ÄNTLIGEN. Sedan hon fick EHEC-smittan och sedan förkylning har hon varit så ängslig om natten. Hon har fått sova bredvid mig i tre veckor men nu äntligen sov hon i sin säng och jag fick sova med mannen. Idag vaknade vi 08.30 och segar nu i vardagsrummet medan mannen får sovmorgon... Vad ska man hitta på idag månntro...


Trött dag

2012-12-26

Idag har varit en trött dag, speciellt eftermiddagen. Vid 11 hade vi över godingarna Jeppe och Anna på frukost. De till och med tog med frukosten till oss. Väldigt mysigt. Noelia har varit på lättretligt humör hela dagen. Helt förståeligt med tanke på att hon igår brände sig och har nu en stor blåsa på varje finger. Mammahjärtat gråter. Måste göra så hemskt ont men hon är tapper!

Vi har även hunnit med liten runda på Frölunda torg tillsammans med Daniela och Lukas. Hejhej trängsel. Den märks av extra när man har barnvagn och en otålig tjej. Inte bra komponenter för en trött mamma, men det gick! Fick ju med telefonen hem så jag ska inte klaga.

Dessvärre somnade Noelia på vägen hem vid 17 och gick inte väcka förrän hon vaknade själv vid 20. Givetvis kände hon ju att det var väldigt festligt. Jag var inte lika imponerad. Har försökt få henne sova i två timmar. Nu äntligen gav hon upp och slocknade.

Noelias hand och favoritsmoothien...


Underbar jul

2012-12-26

Vi har haft en riktigt go och avslappnad jul, så gött!! Bara familjen och ingen stress!


Äntligen!!

2012-12-26

Nu har en iPhone 5 hittat hem till mig! Har inte kunnat blogga på min mobil blev stulen i somras och jag fick återgå till min iPhone 3GS, som blogg.se inte fungerade på. Lycka att mobilen faktiskt reagerar direkt och ljudlös fungerar!