Favorit i repris

2010-02-25
Blev hamburgare idag igen! Är ju väldigt mycket godare med hemmatillagat hamburgerkött alltså. Och superenkelt är det. Såhär går det till:
Se hela bilden
600 gram blandfärs (eller nötfärs)
1,5 msk grillkrydda
2 msk potatismjöl (så att burgarna inte faller sönder)
1 riven lök (riven i riktigt små bitar)



Blanda alla ingredienser till en jämn "deg". Tillsätt vitpeppar och salt. rulla till bollar och platta ut på bakplåtspapper. (Det är möjligt att lägga i kylen eller frya ner i färdigblandade burgare så att man sen bara kan plocka fram och slänga på grillen.)
Stek en stund på var sida, håll inte på och vänd fram och tillbaka.

Fyll hamburgerbrödet med isbergssallad, skivade tomater, lök och hamburgerdressing. Eventuellt ost. GOTT é de!

0 Comments ♥


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment




Trackback