Nyårslook

2010-12-30
Tänkte visa några olika sminkningar jag tycker passar för nyår. Huvudsak skulle jag säga är skimmer! Man vill ju att det ska glittra och se glammigt ut, eller hur? Givetvis går det bra i många olika färger men guld, bronze eller silvrigt grått är ju så fint...
1. Börja med att grunda med en foundation runt ögonen (eller hela ansiktet om man vill). Fäst den med löspuder. Nu har du en grym bas att lägga skuggor på. Det blir jämnt och går får riktigt bra övergångar. Övergångarna är A och O i en sminkning.
2. Börja med en mörkare skugga i guld, koppar, bronze eller stål. Välj gärna en variant med mycket skimmer i. Lägg över hela locket och lite upp i globen. Kom ihåg att slå av penseln hela varje gång du tar ny färg annars ramlar det under ögat hela tiden.
3. Ta sedan en ren borste och sudda ut och åt sidorna. Detta ger en lite mer rökig look.
Rita svart kajal tunt längst in och tjockare längst ut.
4. Ta sedan en liten pensel och blanda ut kajalen med skuggan så det blir fina övergångar.
5. Var noga med att snärta bort det som ramlar under ögonen allt eftersom hela tiden annars kommer det fastna.
6. Rita svart kajal ända inifrån och ut på underraden. På slemhinnan och i fransraden. Använd den lilla borsten och sota över lite med ögonskuggan. Inga hårda linjer...
7. Böj fransarna och zick-zacka på mascara ända längst in ifrån fransroten. (Väljer du att sätta lösfransar gör du givetvis det innan du lägger mascaran)

By the way. Victoria´s Secret Fashion Show ikväll kl 20.00 på tv 3..

0 Comments ♥


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment




Trackback